زمانی که ما Containerهای Docker را Daemoless می کنیم، این قابلیت را به Containerهای خود می دهیم تا حتی در زمانی که سرویس Docker استاپ شود یا دچار اختلال شود، سرویس دهی Containerهای ما همچنان ادامه برقرار باشد. که در زیر مراحل آن را آورده شده :
- فایل روبرو را در صورت نبود ایجاد و یا در صورت وجود آن را ویرایش می کنیم :
/etc/docker/daemon.json
2. خطوط زیر را به آن اضافه می کنیم و فایل مورد نظر را ذخیره می کنیم :
{
"live-restore": true
}
3. با استفاده از دستور زیر daemon را reload می کنیم :
sudo systemctl daemon-reload
4. سپس با دستور زیر سرویس Docker را ریتارت می کنیم :
sudo systemctl restart docker
و در آخر فقط کافیست که Containerهای خود را ساخته یا مجدد start کنید.
با تشکر از همراهی شما
“I’m a self-motivated and curious person with a weapon named “search
توسعه و بالاآوردن سرویس های وب در گذشته به این صورت بود که برنامه نویس یا توسعه دهندگان وب سایت را میساختند و سپس منتشر میکردند. همچنین قبلا پروسهی development از جمله وظایف برنامه نویس بود. به مرور به این نتیجه رسیدن که برنامه نویس اطلاعات کافی و قابل اطمینان ندارد، پس با گذشت زمان نیاز به وجود شخصی به عنوان مهندس شبکه در شرکتها به وجود آمد.
در نتیجه انجام امور شبکه و امنیت یکی از وظایف تخصصی مهندسان شبکه شد. اما با گذشت زمان متوجه شدند که بازهم مشکلاتی برای توسعهی سایت وجود دارد. زیرا همچنان برنامه نویس توسعهی سرویس را انجام میداد، پس در نهایت به این نتیجه رسیدند که برنامه نویس تنها وظیفه ی برنامه نویسی و مهندسان شبکه امور مربوط به شبکه و زیرساخت را انجام بدهند.
به این ترتیب شغل جدیدی بوجود آمد که به آن مهندس دواپس می گفتند، دواپس از دو کلمهی development و operation تشکیل شده است.
در واقع میتوان گفت مهندس شبکه همان operation است. اما مهندس دواپس نقش رابط را بین مهندسان شبکه و برنامه نویسان ایفا میکند.
ممنون از توضیحات مفیدتون
درود بر شما بسیار عالی و مفید